S radostí Vám oznamujeme,

že jsme otevřeli bourárnu zvěřiny ulovené výhradně v našich vlastních nebo spřátelených honitbách ve středních Čechách. Zpracováváme černou, srnčí, jelení a daňčí divokou, nikoliv oborovou zvěř. Maso je čistě opracované, připravené pro okamžitou přípravu zvěřinových jídel a specialit, vakuově balené do 1-2 kilových balíčků, bez kosti, mražené - celoročně k dispozici.

Na objednání jsme také schopni vyrobit naše domácí zvěřinové klobásy, které jsou v sezóně běžne k prodeji v Cafe Custoza. Termín je však třeba nahlášit dostatečně dopředu. 

Maso nebo klobásy expedujeme po domluvě na zámku Jemniště.

Těšíme se na spolupráci!

 

Petra Sternbergová

Objednávky : 777 684 104, e-mail: 

 

Maloobchodní ceník zvěřiny za 1kg / Uvedené ceny jsou včetně 15 % DPH

PRASE DIVOKÉ
Kýta bez kosti 260 Kč
Kýta bez kosti ořech 290 Kč
Hřbet bez kosti 370 Kč
Panenka 490 Kč
Plec bez kosti 270 Kč
Krkovice bez kosti 240 Kč
Maso na guláš 210 Kč
 
DANĚK
Kýta bez kosti 320 Kč
Kýta bez kosti ořech 360 Kč
Hřbet bez kosti 700 Kč
Panenka 680 Kč
Plec bez kosti 270 Kč
Maso na guláš 220 Kč
Krkovice 230 Kč
 
SRNEC
Kýta bez kosti 480 Kč
Hřbet bez kosti 790 Kč
Panenka 820 Kč
Plec bez kosti 270 Kč
Maso na guláš 230 Kč
Krkovice 270 Kč
 
JELEN
Kýta bez kosti 320 Kč
Kýta bez kosti ořech 360 Kč
Hřbet bez kosti 700 Kč
Panenka 680 Kč
Plec bez kosti 270 Kč
Maso na guláš 220 Kč
Krkovice 230 Kč
Vyberte jazyk / Choose your language CZ EN DE
Abychom vám mohli web lépe přizpůsobit, uchováváme soubory cookies. Používáním webu s tím souhlasíte. Potřebuji více informací